Autók » Skoda » 105, 120, 130 (1976-1991)

105, 120, 130 S

Nekem hiányozni fog a kis drága

Nagyon szerettem ezt a keleti csodát. Kényelmes volt pedig sokat fáj a gerincem de igy is félnapokat birtam benne.
Az anyos ülés is nagyon kényelmes volt könnyen ki tudtam nyujtani a lábamat.
Sajnáltam hogy az ülések fixek. Nekem a sebesége megfelelt a jelenlegi utak minösége ugysem bir sokkal többet.
Sajnálom de lassan le kell cserélni mert több a rossz mint a jó napja de még igy is bárhova elmegy.
Az egész család szerette a piros szine miatt. Nekünk nem volt vele sok bajunk én sajnálom akinenek nem tetszik de nem volt
kötelező ilyet venni.

- Az első 20 évben szinte nem is volt hibája aztán lassan megöregedet. A karosszéria még mindig OK nem rozsdásodik.
- Hibák: első futomű csere 1 éve, karburátor csere 1 hónapja
- indexkar eltörött kb. 1.5 éve