Harmat gyenge
Egyáltalán nem vagyok megelégedve lassú egyenesben,emelkedőnek vissza kell váltani,2-3000 Kilométerenként motorcserére szorul.70-80km/h alig viszi,olyan lusta,és gyenge,hogy hosszú távra nem alkalmas,Iskolából gyereket hazahozni,boltba menni vele,városban közlekedni,de hosszabb távra vigyél magaddal sok alkatrészt,vizet.
- Piacozni vettük apámmal.Kedves volt az eladó meg nagyon dicsérte az autót.Örültünk,mert szép kocsi,és keveset fogyaszt.Gondoltuk,lehet,hogy bírni fogja a heti 600km-t.Első országos kirakóvásárról Győrből hazafelé jövet,80km/h mentünk, úgy ketté tört a főtengely,hogy a blokk eldeformálódott.Még nem adtuk fel!Tettünk bele másik motort.Alapjáraton ment az autó még nyomni sem kellett a gázt.Engem nem zavart,csak azt nem vettem észre,hogy nem kering a víz.Kisbérről-Vácra nem sikerült a piacra érni,mert megrepedt e blokk. Blokk csere! Ezután még ötször cseréltünk benne motort,új dugattyú,csapágy,gyűrű. Sokszor a gyújtással voltak még problémák. Ráadásul a futómű is elkezdte ,alig lehetett egyenesben tartani.Már nem akartunk többet költeni nagyobb haszna volt a méhtelepen.
Nemes
amit lehetett azt én.