Ez legalább ki van fizetve
A motor nem duzzad az erőtől. Még az üres utánfutót is megérzi. Cserébe viszont ha óvatosan nyomod a gázt akkor viszonylag keveset eszik. Az előzéseket nagyon meg kell gondolni akár egy megrakott pótkocsis ifával. A kanyarokban is ajánlott az óvatosság. Télen hóban viszont nincsen párja, ha megfelelő gumi van alatta. Az alaktrészek álatalában filléres dolgok de azért van kivétel (vízpumpa, lengéscsillapító, kipufogó). Hasmagassága nagyon jó ahol a skoda könnyen elment ott egy nyugati tipusu autó kipufogó dob nékül volt kénytelen hazamenni. Egyszerű szerkezet miatt autószerelő csak a műszaki vizsga alatt látja. Csajozós autónak nem mondható de azért megfelelő beállításokkal nagyon jól érezhejük magunkat egy szép lánnyal ha szobára nem tudunk menni. Extrák benne a fordulatszám mérő, hátsó ablak fűtése és az ötödik sebesség. Nem árt magunkkal vinni szerszámokat az útra ha esetleg valami gond van akkor tudjunk segíteni magunkon. A pótkereket nem árt a csomagtartóban tartani mert az eredeti helye nagyon rossz. Erre egy téli kerékcsere alkalmával jöttem rá. A kaszniról nem kell sajnálni az alvázvédőt és a festéket mert akkor hamar belekóstol a rozsda amit már nem lehet kiírtani. A kötelező bíztosítás is kedvező.
- Fékbetétek, főfékhenger, kipufogó, lámpabúrák, vízpumpa, termosztát, hőkapcsoló, lengéscsillapító, generátor,
Édesapám és saját magam.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1987 |