Autók » Skoda » 105, 120, 130 (1976-1991)

105, 120, 130 s 105

Bruncsi

soha sem hagyott cserben .Ha a szukseges karbantartas es a " kisseb meghibasodasok " el vannak vegezve - kijavitva, szerintem megbizhato kiskocsi .Egy hasonlat : a jo gazda csak akkor mehetett a mezore a lovaval dolgozni ha tudta , hogy a lova nem ehes,nem faradt, nem szomjas stb. tehat gondoskodott a lovarol.

- 140000km -nel,a motor olajfogyasztasa megnott. az elso futomu: csapok kopasa, vizpumpa csere, elhasznalodott fekbetetek csereje , 1x jobb oldal. hatso feltengely csere, elhasz. tengelykapcsolo csere 3x. alternator es az inditomotor csereje 1x. fofekhenger es a fekrasegito csereje 1x. az elso fenyszorok csereje 1x . kipufogo csere 3x . hengerfej tomites csere 3x. a karoszeria 1x volt nagyjavitason: sarvedok csereje, ajtok alatti resz csere, elso sarvedok 2x voltak cserelve, a kocsi 2x volt atfestve - ebbol1x csak azertmert a jobb hatso feltengely eltort es a hatso resze a kocsinak megrongalodott. v olt meg egy-par dolog ami cserere szorult pl.: kapcsolok, kabelok, stb.

Igyekeztem sajat magam elharitani a hibakat. A motor nagyjavitasa 1x, es a karosszeria javitasa volt szerelore bizva 1x. .

Fenntartási költség (7) Évjárat 1982
Előző autója? Következő autója? skoda fabia
Verdikt (6.4/10)

Skoda 105, 120, 130 1976