A nagy csalódás
ez az utolsó 120as skodám volt.előtte volt körlámpás 105ös amivel 9000 kmt mentem de az nagyon tökéletes volt,és ez mellett volt egy s100-as 3 hónapig,amivel csak 1500at mentem.Utána vettem egy kockalámpás 105öst,ezt is 1 évig használtam 9000kmert mentem vele.Aztán jöttek a 120glsek.3db.Az első 2vel sem volt soha gond.az első 1 évig a második fél évig volt meg de mind 2vel megint csak 9000t mentem.Aztán az utolsó gls ami egy nagy szar volt.Az első évet végig szolgálta, aztán az az utolsó fél éve amit nálam szolgált nem igazán jött be, ugyanis a drága eldobálta a hengerfejeket, 3x is.amitől aztán már tényleg besokaltam az az volt hogy mikor anyosomék udvarából jöttem ki és akartam tenni a kettest nem vette be,próbálkoztam a többivel is azokat se.Akkor visszadöcögtem az udvarba aztán megcsináltam.Ezután reménykedtem hogy nem lesz semmi baj vele,aztán lett.Nem működött az index meg a világítás.ezt is megoldottam.aztán rá 1 hónapra eladtam és m,egfogadtam hogy soha többet nem lesz skodám.Bár ez nem így lett mert 2000ben eladásra vettem egy formant ami abban az 1 hónapban amíg nálam volt nem volt semmi gond vele.Amúgy a 120glssel 150et mentem a 105ösökkel 130at tudtam elérni,akkoriban jók voltak(86-91ig voltak skodáim) jók voltak.azok előtt négy trabim volt hát azokhot kéoest kánanán volt.Bár nem azért mert szarok voltak hanem ezalatt azt értem hogy nagyságra meg teljesítményre és a váltó a padlón volt.Amugy szerettem a trabit is.az utolsó 120asban egy állati nagyot csalódtam,de hozzá teszem hogy akkoriban ezek voltak a legjobban felszerelve már mint a glsek.Ja és persze a 130rapid.Ha az uccó is bejött volna utána rapidot vettem volna.
- hengerfej,váltó,világítás és index nem működött
én szereltam
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1987 |
Előző autója? | 4db trabi,100s,105s,105,120gls,120gls | Következő autója? | ladák voltak |
Verdikt | (5.7/10) |