A kisöreg
72 000ft-ért vettem 79 jan 22-én, 2 évet vártam rá. pesten keresztapám segédkezett a vezetésben, majd ahazafelé jómagam hoztam. Akkor az egyszer ment 110et :D. felépítettem vele egy kétszintes családi házat, a családomat elvitte mindenhova, kb 80at tudott. sajnos piszok gyorsan ette a fene, a küszöbök cseréjére majdnem ráment egy kocsi ára, és az új hüvelygarnitúrák sem fokozták a teljesítményt, a kiégő kipuffogót egy poroltóból készült darabbal helyettesítettük ami több évig bírta a gyűrődést. gyönyörű kisautó volt. hóban ,sárban ment, de a könnyű orra miatt csak lassan lehetett vele kanyarodni. 40 000ért adtam el, pár hónap múlva láttam leélve, az embléma kitörve belőle, horpadt első sárhányóval. A szívem szakadt meg érte, ha egyszer lesz helyem és pénzem rá, veszek drágán mégegy megőrzött mustársárga darabot hogy csillapítsam a bűntudatomat amiért aladtam.
- a hengerfej egyszer felpúpozódott, a dugók borszantó gyorsan koptak, a kipufogódob hetente szétégett, a váltó nehezen bírta, el is tört egyszer a kihajtás, a kilométer óra nem működött, az övek sem
magyar autóklub, sajátkezűleg
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1979 |