Lankadó lelkesedés
Fénykorában pofás gép volt, de igy, több mint egy évtized után már hajlamos volt otthagyni a sz*rban.-dehát mit várjunk egy ilyen öreg igáslótól... Az alkatrészei viszont már igy is időtállóbbak voltak mint vártuk,sőt,sőt még időtállóbbak lehettek volna ha ruszkik a Zsigulitól nem pofáztak volna bele a gyártás és az alkatrészek minőségébe, és maradtak volna a kaptafánál... Na mindegy, ami történt megtörtént, ugye... És most térjünk a tárgyra-milyen volt igazán--Ahogy kedvenc autós ujságiróm Bazsó Gábor mondta amikor a 110 r kupét tesztelték- Ez jobban megy mint a szegény, átlagos kis százasok. Hát igen, nem mindegy, hogy egy karburátorunk van 4 hengerre, vagy 2 van egyenként 2 hengerre. Ettől függetlenül mi már nagyon hosszú egyenes úton 120-at is kicsikartunk belőle ami elképesztő-ne feledjük egy 1000 köbcentis autóról beszélünk a cseszkóból a 70-es évekből. Sok szerelés, olaj kannaszámra vásárlás a jellemzői, mégis fájt a szivem amikor eladtuk 10000 ft-ért. -pedig csak a kuplungot kellett vona cserélni, de mivel már vettünk újat, muszáj volt eladni. 2 hónap után már nem is láttam az utakat róni. NYUGODJON BÉKÉBEN.
- Ó, hol is kezdjem...
- -Olajat vedelte 2hét-1 liter
- -Az egyik henger gyújtása beteg volt-gyertyacsere havonta
- -kipufogó elrohadt
- -Gázbovden 2x elszakadt