Ha megszokod, megszereted
1997-ben vettem friss m?szakival. Ekkor 2 évben gondolkodtam, de nagyon megszerettem. 8 év után azért cserélem le, mert a feleségem nem meri vezetni (de ez tényleg inkább az ? hibája). Kényelmes vezetni, minden kézreáll, bár 2-3 óránál nem szoktam többet menni vele. Soha nem hagyott cserben, pedig egyszer kétszer megpróbálta. A motortér viszonylag jól hozzáférhet? és egy kis m?szaki érzékkel a hiba könnyen behatárolható és szerelhet?. Meg kell tanulni vezetni a gépet. Könny? vele el?zni is, csak jól ráérezve, lendületb?l kell utolérni a másikat. Volt, hogy négy autót el?ztem egyszerre, mert ismertem az autót (el?zéskor ráhúzom a szivatót), tudom mire képes. Kanyarokban hajlamos a sodródásra és er?s szélben figyelni kell, de ez a farmotornak és a csekély 805 Kg-nak tudható be. A gázbovden hajlamos az elszakadásra, ez elég veszélyes lehet. Én félévente állítottam mindig rajta egy 15 perces munkával. Fogyasztása nem csak a korához képest jó, de ma is megállja a helyét: 6,2. Alkatrész még könnyen beszerezhet?, akár bontóból akár újonann. Meg kell szokni a motor gyengeségét és meg lehet szeretni. Kedves formája még ma is megdobogtat néhány szívet: Többször el?fordult, hoyg meg akarták venni, amikor valahol leparkoltam.
- Kormányöszeköt? 23 éves korában cserélve lett
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1976 |