Sportos családi
Kisebb lépcs?shátú helyett - R. Megane Class. - lett véve 3 hónapja. B?vült a család, és hiába a sedan kasztni nagy csomagtartója, ha kicsi a nyílás.... Most már nincs gond 1 Nagy Graco babakocsi+ 1 Tesco bevásárlás gond nélkül befér a csomagtartóba.
Motorikusan nagyon kellemes meglepetés. El?ször féltem, hogy az üresen ~1500kg-os autónak kevés lesz esetleg a 105LE/250Nm , de nyugodtan állíthatom, hogy nem. S?t 160-ig mintha dróton húznák, de nem gond néha a 180-190 sem -persze csak egyedül vagánykodunk! Családdal 150, tempomat, rádió halkan(mert úgy is hallani), enyhe szélzaj, de ennyi kell. Fogyasztás 15-20 km-es távon egyszerre nap mint nap 5,3-5,5 l/100km - automata klíma pedig ugye mindíg megy, de mindegy neki, mert teljesítményben ill. fogyastásban sem igazán jelentkezik. (Nem úgy az el?z? 1.6 16v Megane ahol klíma = +1l/100km -min.10LE, de ezt majd megírják a Megane-osok)
Összességében nagyon bevált, gyorsan megszerettük.
- Gerinctámasz állító(teker?) gomb hajszálrepedés. Csak én vettem észre, funkcionálisan nem volt észrevehet?. Mendén garanciában cserélték egy szó nélkül.
Seat GMH-Car Mende 31-es f?út 34.km
1500-as szerviz - ez alapján nem lehet drágának mondani, olaj+sz?r?+munkadíj valahogy 20e.Ft körül volt(0W30Castrol)
Gerinctámasz állító csere garanciában (gyorsan, udvariasan)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Megane Clas. 1.6 16v | Következő autója? | Még nem cserélek, de a következ? reméljük új Audi A6 Avant lesz:-) |
Verdikt | (8.6/10) |