Haladós design
Elfogadható teljesítmény 141 le kb.1500kg-ra szerintem +30-40 le lenne az igazi,kicsit kemény futómű(sportosra hangolva 225/45 ZR 17"gumikkal)"családinak puhábra gondol az ember előszőr,a sportosnak meg elférne még nagyobb gumi,mert ekkora tömeggel nehéz igazán sportosan közlekedni.Megcsúszásra hajlamos nagy tempónál kanyarokba,és ekkor bekapcsol az ESP ami nem túlzottan jó érzés amikor az ember szeretne gyorsítani a sodrós kanyarból!De ha nagyon zavar kikapcsolható!Egyébként is elég sok autóba ez már alap,muszály megszokni,de talán ketballábas pilótáknak ez kifelyezetten életbevágó és életmentő!A kuplung nagyon érzékeny többször hajlamos lefulladni még haladoknál is!A motor a kulcs elfordításra nem pöccen ,hanem egy kicsit kéreti magát ,hogy beinduljon.Egyébként,mindíg ezzel a jelenséggel eggyütt kifogástalanul indúl! A sportülés 8-10 éves korára úgy szét lessz kopva,hogy azt öröm lessz nézni,ugyanis be és kiszállásnál rendesen dörzsöli és letöri a szélét az ember,nekem nehézkes de utazás közben jól fog.Nehezen lehet a kocsiszekrényből kilátni,és nehéz megszokni.Minden műanyag ez kicsit nyomaszt,kevés szövet az ajtóba.Nagy helykínálat megbízható jól elférünk benne feleségem és két gyerekemel,akár sok csomaggal egy 14 napos nyaralásra.Utazósebesség nálam 130-180 km álalában,ekkor jól érzi magát az autó az alatt és felett nem túl jó,ilyenkor 8 lityit eszik kb.de ha valaki meg tudja álni ,hogy 90-el megy 6-ba akkor 4,5 lityivel megelégszik."Lehetetlen"Végszóval,egyébként szeretjük megbízható,szerintem 150-200e.km-ig meg se vállunk tőle ezért a pénzért teljesen reális autót kaptunk,ami még elég biztonságos is azzal a 8 db légzákkal+1500 kg-os tömeggel.
- Kűlső motoros tükörbehajtás használhatalan,
Seat Miskolc