Az igazi negativ élmény=2.0TDI
2.0 tdi háát nem tudom ! 1.9 tdi után /előző toledo/.Motor hangos,gázpedál visszaengedésekor és váltásoknál hőrgő,morajló hang.Fogyasztás 1.9-hez képest igen magas 7.5-8l városban.1-es fokozatban teherautós.Dinamika elég de 170 le autózhatobb.Kormány ,futómű nem rossz.Válto kicsit kemény. Középkonzol alsó részén kapaszkodo /v. valami más?/ katasztrofa /kiszereltem/. Szerintem az előző toledo jobb autó volt. Három volt belőle 600-700e km. tettem meg velük 6-7 év alatt /vélemény olvasható 1.9 tdi-nél: az autó ami mindig megy/ Ha valakinek volt lendkerék hibája kérem irjon a forumban a tünetekről. Nem rossz autó az új toledo de szerintem az előző egységesebb érzést adó volt.Folytatás: azota megtett km. 70e. Kb. 20e km.-enként szerviz valami mindig elromlik.Jelenleg a motor szétszerelés alatt áll kővetkezőkért: M3-as pálya gyorsitok 35000 fordulatnál nagy torpanás erő el ,még megy 800m-et leáll oriási füst és nem is lehet beinditani csőrgő,zőrgő,szőrnyü hangok a motorbol !!!! Soha nem volt MEGBIZHATATLANABB autom!!!!!!!!!!!!!! 2éves mult az auto és szétesik a motor ez igen 2.0tdi.Motor,turbo,intercooler csere 1.5mill.
- Egyenlőre turbo olajos, lendkerék visszahivási opcios, 2x valami villany visszahúzó motor,jelenleg szétesőben a motor.Motor,turbo,intercooler csere/1.5mill./
Porsche Pest Katasztrófa amit művelnek. Ha lehet kerüljék !
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Toledo 1.9 tdi | Következő autója? | Audi a6 3.0 tdi |