A szürke hétköznapok!
Az autót másfél hónapja vettem, kicsit ózkodtam a diesel mérges kettyegésétől (egy Seat Leon 1.8 t.-ből ültem át)de meg lehet szokni.amit az autó mellette nyújt az kárpótol!Gondoltam vége a legényéletnek , jön a baba én is beállok kispapák sorába, és jönnek a szürke hétköznapok a Leon után:-)...De mekkorát tévedtem!Az autó bőrön kivül full, gyári sportfutóművel és dsg váltóval szerelt, meg kapott egy kis teljesítmény növelést, rossz szokás:-).erről az asszonynak nem szóltam, Hatalmas, minden belefér kényelmes elől hátul,bár elől a sport ülések kicsit szűkek és a futóműt nem pestre tervezték, de nem véletlenül választottam és nekem is kell egy kis játékszer.A kocsi vásárlásakor a hátsó része nagyon nem tetszett, de aztán rájöttem hogy szinte minden belefér nincs helygondom mégha négyen is ülünk benne + a csomagok.Meg aztán nem jön szembe minden sarkon, ilyen far.:-)A motor így felpaprikázva már egész szépen megy, és a fogyasztása is tökéletes, pedig kihasználom az adottságait ahol lehet.Összeségébe véve nagyon tetszik az autó és megérte az árát.
- Még semmi....
SEAT Mende
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 12000 |
Előző autója? | Leon 1.8t OCT tuning | Következő autója? | Még nagyon korai lenne. |
Verdikt | (8.4/10) |