Autók » Seat » Toledo (1999-2004)

Toledo signó 1,6 sr

Vizes szépség

Véleményem szerint,összeségében megbízható autó. Viszont:a fogyasztás 8-9l alá soha nem megy, akárhogy járok vele,elöl kényelmes hátul kicsi,6-os váltó dukált volna bele mert 120-nál már majd felrobban úgy pörög a motor,kapcsolódva sorstársamhoz:törve sosem volt és mégis jobb oldalt valahogy befolyik a víz,a csomagtartót lehet hatalmassá nyitni csak bepakolni kicsi a rés. Bal első ajtómba időszakonként elromlik a nyitásérzékelő,tehát távirányítós nyitás után ki kell nyissak egy másik ajtót is mert különben visszazár az elektronika. Jártam már úgy emiatt,hogy magárazárta a kulcsot,szerencsémre a lakóhelyemhez közel. Hogy miért nem cserélem ki? Mert, azért az 500ft értékű kapcsolóért"mivel csak kapcsolóházzal eggyben" cserélik, szereléssel eggyütt kb.:50.000ft-ot kérnek. Ezt leszámolva minimális összeget költök rá"szükséges szűrők,olajcsere."Végezetűl:eszméletlenűl esik az ára!

- bal első ajtóban a nyitásérzékelő kapcsoló,jobb oldal eleve beázik.

Békéscsaba,Seat szalon

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? coupe Következő autója? bmw vagy merci
Verdikt (5.8/10)

Seat Toledo 1999