Take a seat and enjoy the ride
Nagyon szerethető, a kategóriáján belül kitűnő ár-érték arányú autó, normális használat mellett kevés hibával. A belső térrel nincs komoly gond bár mára egy kicsit elavultnak tűnik, az ülések kényelmesek, négy felnőtt számára ideális hosszabb utakra is, akár sok csomaggal felszerelkezve - hatalmas a csomagtartó.
A legnagyobb hibája - számomra -, hogy egy kicsit olyan semmilyen... Inkább szép, mint csúnya, de nem gyönyörű, inkább jó, mint rossz, de nem tökéletes. Ettől függetlenül nagyon szerettem, de az eladásnál meggyűlt vele a bajom. Mindenki, aki ilyen autó vásárlásán töri a fejét, készüljön fel arra, hogy valószínüleg csak viszonylag komoly értékvesztéssel tud majd túladni rajta.
- az előző tulaj beszereltetett egy riasztót, ami tönkretette központi zárat (a teljes komfortkapcsló rendszert ki kellett cserélni és egy hétig tartott a szervizben, mire rájöttek, mi a probléma), kiszakadt a kuplung cső, már amikor megvettem is ingadozott az alapjárat, ezt nem sikerült az eladásig megoldani a szerelőknek
auto juliusco
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1999 |