Autók » Seat » Toledo (1999-2004)

Toledo 1.9 TDi

Negro hilo

Elérkezett az idő, hogy a hű Vectrát lecseréljem. Mivel akkoriban (2008)nagyon sokat utaztam autóval, dízelt kerestem. Konkrét elképzelésem nem volt típust, márkát illetően. Kutakodtam a neten, mint mások. Nézegettem Audit, Volkswagent,Skodát. Nem találtam olyat amelyik mindenben megfelel-szín, évjárat, ár stb. Egyszer csak hopp Seat Toledo 1.9 Tdi eladó. Telefon ózdi a srác,na puff neki gondoltam, talán jobb elkerülni, de ahogy beszélt a kocsiról az meggyőzött a képek mellett. Fekete, sötét üveg, nagy kerék, ültetve, xenon, chip, zene stb.
Nézzük meg, elmentünk és csodák csodája az volt ami fel lett konferálva. Nem másik autó vagy egy lepukkant szar. Az is kiderült, hogy a kocsi egygazdás újkorától a srácnál van. Szóval egyben a vas, megvettem.
Nem mondanám, hogy megbántam, mert nyomaték, erő az van gázolajfogyasztás alig. Nem az autó és az ültetés tehet róla, hogy lassan mo. útjain használhatatlan. Eddig sok hiba nem volt, bár most a kettős tömegű lendkerék beszart és ez anyagilag nem esett olyan jól. Sokan megnézik még ma is a vasat és annak köszönhetően, hogy se embléma, se felirat nincs rajta, a kevésbé hozzáértők csak találgatnak a típust illetően.

De és itt jön a de, valahogy mégsem az igazi. Valami hiányzik, mások azt mondják szép, vagány, de nekem elegem van az ültetés okozta hátrányokból a kibaszott kátyúk kerülgetéséből. Ezért most azon gondolkodom, hogy eladom.

Összességében jó autó, ajánlani tudom azoknak akik szeretnek olcsón autózni.

- Bal első ablakemelő műanyag "biszbasza", kettős tömegű lendkerék, kopó alkatrészek

Békéscsaba T.J. Vérprofi az ürge:-)

Gyula T.GY.&P. B. duó nagyon korrektek, olcsók, gyorsak és értenek az autókhoz. Nem akarják kicseréltetni azt amit nem kell.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Előző autója? A Vectra Következő autója? 5- vagy 7- talán