Megbízható, jóságos kislány
Harmadik éve van nálunk, mi szeretjük. Tény, hogy nem egy dühöngő őrült...A gyorsulás nem éppen a legerősebb oldala, de kellő lendületből akár több autót is lehagyhatunk:) 150 km/h kellemes utazó, furcsa zörejek nélkül. A fogyasztása viszont sokkal jobb, mint amire számítottunk! 7-8 l, ami a súly és a motor arányát tekintve, igen kitűnő. Az autó kényelmes, hátul is el lehet férni. A csomagtartó nagy, rengeteg mindent elnyel, nagy bevásárlásnál áldás! De tény, a "szája" nem túl széles, így nem mindent tudunk belepréselni. Azonban a dönthető ülések eddig még mindig kisegítettek (egy teljes kerti garnitúrát hoztunk haza vele!) Szerviz szempontból telejsen igénytelen! Magától még semmi sem halt meg rajta, csak mi törtük meg... Összerakták és mintha mi sem történt volna, azóta jó a fogyasztása (előtte 8-9) Az alapjárat néha tényleg ingadozik, ezzel vittük már szerelőhöz, de nem nagyon tudott vele mit kezdeni. Seat betegség, ennyit mondott. Általában magától megjavul. Az autó kívülről: szerintem gyönyörű! Olyan, mint egy ében fekete hajú kislány. Az árát az utolsó fillérig megérte! Aki használt autót vesz és nincs rá sok, ne habozzon! Seat Toledo
- Semmi
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |