Imádni való gyönyör?séges riherongy
A Toledó szerintem gyönyör? kívül, belül (bár ez ízlés dolga). Megjelenése sportos arisztokráciát sugall tisztán, de koszosan is. Jól eltalált forna. Sajnálom, hogy a fejleszt?k két buszt hoztak ki egy igazi lépcs?shátú új Toledó helyett (A Skoda ezt jobban csinálja, sajnos át kell,hogy pártoljak. Nekem és még sokan másoknak is a lépcs?shátú az AÚTÓ. Vannak bosszantó, nem annyira vészes hibák, (lsd. lentebb) melyeket egy ilyen árkategóriás aútónál nem lenne szabad megengedni ilyen korán. A gyár lehetne gavallérabb is az ingyenes javítási ciklus hosszával kapcsolatban. A gép azonban élményt ad amikor közlekedünk vele. A sztrádán kevés az ellenfél, könnyedén lehet menni akár 200 közelében is egy, vagy négy f?vel egyaránt. A fogyasztás sajnos átlagban 9 liter, szemben a prospektusban közölttel. Én nagyon szeretem, sajnálom, hogy nincs több lépcs?shátú, ezért megpróbálom a lehet? legtovább megtartani. Nekem az új Toledó ronda és drága. Akkor inkább már egy diesel Skoda, vagy a Passat, esetleg egy A4. A szervízr?l vagy jót vagy semmit. 3+2x voltam már, semmit nem írok (esetleg csak annyit, hogy a falakon lógó elismeréseket valószín?, hogy nem az ügyfelek ítélték oda!)
- A mennyezet kárpit lelóg a szélvéd?nél. Kesztyútartó fel?l valami zörög. A digitklíma kijelz?je harmadrészben elfeketedett, 150 ezerért akarták kicserélni a kijelz?t, röhely( 3 éves, 4300000 ft-os (Signo +, akciósan!) aútó. (A szerel? megígérte, hogy svarcban 50000ért megpróbálja megoldani.) A kürt egyszólamúvá vált. A Good Year gumik 40000-et bírtak, Egyik szálszakadásos lett de csúnyán. A távnyitó 30 cm-r?l nyit mostmár csak.
Tipp Aútó Szikgát Debrecen (Ha nem szólok le sem mossák. 25 éve, ha az S110 L-es Skodát szervízre vittem, az els? az volt, hogy lemosták) hihi.
Hál Istennek még nincs.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Vento | Következő autója? | Skoda Oktavia, PAsszat, Bora. (Audi A4) |
Verdikt | (6.4/10) |