Elegáns spanyol
Az autó elöl rendkívül kényelmes, még az én 193cm-el is. Minden kézre esik. A gyári hifi szépen szól. A kormány fogása nagyon jó (b?rhuzat). Az anyagok jók és tartósnak látszanak. Egy kis apró nyikorgás van valahol a m?szerfal alján, valamint a középs? kartámasznál, de csak nagyon ramaty úton.
Az autó jól fel van szerelve kényelmi extrákkal, a 4 légzsák a nagy kasztnival együtt biztonságérzetet ad. A bézs bels? a gyakran tapogatott helyeken gyorsan koszolódik. Hátul a hely nem túl nagy, pláne mögöttem. A csomagtartó óriási, bibi csak a nyílás méretével van. Aki vizes borogatást tesz a fejére minden karcolás után, az a fekete metáltól tartózkodjon vagy ki se álljon a garázsból, mert nagyon hamar karcolódik. Egyébként a formája nagyon bejön és ha szabad ezt mondanom a fekete fényezés és a bézs bels? nagyon elegáns.
A motor elég jól mozgatja az autót, bár egy kis nyomaték elkelne még. Autópályán a 160 simán utazósebesség, de a 180-190 sem hozza zavarba.
A fogyasztás. Nos én nem nagyon szoktam nézegetni, de az én vezetési stílusommal most télen, hideg motorral végzett rövid városi utakkal és siet?s autópálya használattal is 8,5-9,5l/100km.
- A csomagtér zár alsó kapcsolódási pontjánál a m?anyag véd?kütyü eltört, gariban ki fogják cserélni.
Seat Mende
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |