A spanyol mágia
Imádnivaló vadmacska! Nagyon jó élményekkel lettem gazdagabb, hogy tulajdonomban volt ez az autó. Sajnos a seat már nem forgalmaz autó formájú autót, így más márkához pártolok át. Gyári signo felszereltséghez tempomatot és CD tárat rakattam az autóba. Engem és családomat maximálisan kiszolgált. A motor teljesítménye optimális a kasztnihoz, és tempomat használatával, hihetetlen, de litert is lehet spórolni nem csak deciket. Szemből nézve az autót egy kúszó vadmacska jut az eszébe az embernek, ami stabilan áll a kerekein, a hátulja egy tiszteletet sugárzó forma, akit nem illik bekóstolni, mert ha a gazdi kicsit is rámenős, hosszú kilométereken át lehet nézegetni az országúton, mire leküzdik. A belső tér! Az enyém bézs volt!! 2-3 éves gyerekkel! Imádott az autókozmetikás srác:o)) Rám is alapozhatta volna a vállalkozását... A digitklíma, a szervókormány és még sok más miatt a feleségem is imádta. Amennyire nagynak látszik, legalább annyira kezes. A fékek nagyon jól eltaláltak, a futómű jó indulatú. Mióta megvettem, több autómárkát az IFA kategóriájába sorolok. (Ideiglenes Forgalmi Akadály) Száz szónak is egy a vége: KIRÁLY autó! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
- Gyújtótrafó, ablakemelő, első lámpa izzó (soxor)
egy nagyon kedves ismerősömhöz hordtam!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | swift 1.3 gc | Következő autója? | Skoda octavia ghift |