A spanyol penge
Az autó nagyon szimpi volt a telepen, jó árban, jó állapotban, és a fő: SEAT!:D Egy SEAT Rondából ültünk át ebbe, és a húszéves kocsi után minden tök új és korszerűnek tűnt, és minden működött is. A kocsi nagyon elegáns vonalvezetésű, olyan maffiózós.:D Nagyon mokány kocsi volt. AZ egyhatos motor nagyon robbanékonyan mozgatta a kocsit, ment, mint a parancsolat. Ami hibája volt, hogy a bukkanókon, kátyúkon a tepsi segge felütött, de ezt már mások is megemlítették.
Utas- és csomagtere hatalmas, ez mentette meg az életünket, mikor egy barom állat 120szal belénkjött a városhatárban- a sors különös fintora, hogy egy SEAT Cordoba Sportline volt-.
A kocsi stabilságának köszönthetően nem lett semmi bajunk, megvédett minket az élete árán is.
Aztán nagy nehezen, 296 nap után el is készült, ekkortájt fizetett a biztosító valamit, mert cserbenhagyás miatt nem akart fizetni. A kocsit nagyon szépen megcsinálták, alig látszott rajta valami, de hát, mégis csak akkor frissen megcsináltatva érte a legtöbbet, hát lecseréltük. :( No para, SEAT Cordoba lett helyette!:D Ha már váltani kellett, legalább maradtunk a minőségnél, meg hát az emoción;)...
- Az autónak semmi baja nem volt, azon kívül, hogy összetörték.
Barta Zoltán
Tata
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Ronda 1.5 GLX- lásd Hűséges társ, Don Padrafosh | Következő autója? | SEAT Cordoba 1.4 16V Sport 101le |
Verdikt | (8.6/10) |