A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Seat » Leon (2013)

Leon 1.2 TSI Reference S&S 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Lehet rá számítani

Szöveges ítélet

Az autót 1 éve vásároltam a családunk egy barátjától. Ők szalonban vásárolták, ismert volt az egész előélete, nagyon jó gazdái voltak, vigyáztak rá. Nem ilyen autót kerestünk, de nem lehetett kihagyni annak ellenére sem, hogy kicsit óckodtam az 1.2-es turbómotortól. Már a próbaút során meglepett a dinamizmusa, messze nem erre számítottam. Nagyon szépen viszi a kombi bódét ez a kis 1.2-es, az üzlet tehát megköttetett.
Az eltelt 1 év alatt 20ezer km került bele, ennek során az autó semmi rendellenességet nem produkált. 15ezer km után vittem időközi olajcserére, ekkor előrehozva cserélték a fékfolyadékot is, ami így együtt 52ezer forintba került márkaszervizben. Az autó alapfelszereltségű, azon felül csak tolatóradar, fűtött tükör és levehető vonóhorog került bele. Ezzel a felszereltséggel a belső tér az ülésekkel együtt kissé puritán hatást kell, így aki erre érzékeny, az magasabb felszereltségűt keressen. Bár a belső vizuálisan nem a legnagyobb élmény, mégis kényelmes és ergonomikus. Minden jó helyen van, jól állítható az ülés és a kormány, a váltó nagyon pontos, szépen ugrik be a fokozatokba. A kormányzás nagyon közvetlen, jól manőverezhető a kocsi, bár kicsit billegős ha forszírozzuk. Autópályán ez a motor a 6-os válóval 140-es tempónál szög 3ezret forog és kb. 6,5 litert kér klímával. Városi használat mellett is 6,0-6,5 literrel el lehet járni úgy, hogy nem rakunk tojást a gázpedál alá. A kis turbómotor nem présel bele az ülésbe, de kb. 1800-as fordulattól szépen, egyenletesen húz. A rugalmasságával kifejezetten elégedett vagyok, szépen mozdul a 80-110 tartományban, ami előzéseknél jól jön.
Visszatérve a beltérre az praktikus, a csomagtartó nagy és jól pakolható, ledöntött ülésekkel pedig kisteherautóvá változik.A belső műanyagok nem zörögnek, pedig minden nap megtesz az autó úgy 300 métert jó régi macskakövön.
Összességében szeretem az autót, mert megbízható, olcsón fenntartható, praktikus és szerintem jól néz ki.
Gyengesége a beltér, de ez is csak az alapmodellre vonatkozik, a jobban felszerelt példányok már jobb ülésekkel, szebb műszerfallal, kevesebb kopár műanyaggal vannak szerelve.

Ajánlom :)

Hibalista

- Semmi nem romlott el rajta.

Ide hordtam szervizbe

Walter Autó Győr Seat márkaszerviz

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 2014
Kényelem (7) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 36000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 20000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Fiesta ST Következő autója? Leon ST Cupra
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Seat Leon 2013 (2013)

További ítéletek (15 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)