A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Seat » Leon (2013)

Leon Leon FR SC 2.0CRTDI 184 JE-Design 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Erő , minőség , megjelenés = SEAT Leon

Szöveges ítélet

Mindig is SEAT Leonjaim voltak nem véletlen nagyon szeretem a típust nekem bevált . Egyedi autó főleg a sportmodellek . Szeretem a futóművüket az erejüket a minőséget , vezetési élményt . Eddig 5 SEAT Leonom volt ez az ötödik egyértelműen mondhatom hogy az 5F azaz a harmadik generáció minősége a legjobb . Ez az autó elég ritka ebben a formában SC azaz sport coupe FR és azon belül is a legerősebb dízel 2.0CRTDI 184 + Réti Feri keze munkája így 220LE körül tud aki ült már erős benzinesben annak ez kevés de én azt gondolom jó kompromisszum erős mégsem eszik 10-15 litert mint egy húzott 2.0 TFSI . Az autóban az összes rendelhető extra megtalálható kivéve a DSG váltó ami nagyon jó dolog de stabilabb a manuális . Van benne navi ,nyitható üvegtető , led lámpa alcantara bőr tolatóradar , tolatókamera , ülésfűtés , üzemmód váltó stb stb hosszú lenne felsorolni . Gyári extrákon kívül az előző tulaj aki jó ismerősöm leültette kapott JE-Design body toldatokat és szárnyat + előre nagy féket 345 , ablak fóliát , és mindent beíratott a forgalmiba ami nekem megnyugvást ad eddig egy autómnál sem volt beírva azokkal féltem is picit de ezzel nyugodt vagyok . Még a 19 felni is be van írva pedig azt elvileg nem tehetik szóvá de fő a biztonság . Az autóban imádom a formáját az erejét , a halk utazási zajt az üléspozíció is remek a belső dizájn szintén , a futómű és a kanyarsebesség hihetetlen eddig minden leonnál tapasztaltam a remek futóművet gyáriban is jó de nekem mindig állítható volt bennük vagy ültető rugó . Rosszat nem tudok mondani róla nagyon szeretem mindenhol megnézik kérdeznek róla ez jól esik. Az is nagyon tetszik benne hogy kiír minden infót olajhőfoktól kezdve mindent . Hosszú a váltója is 200nál forog durván 3000 ami nem vész . A TDI tulajok imádom amikor lehazudják az eget 3-4-5 literes fogyasztásokkal ez az autó tud 5 litert de akkor nem használjuk sík út 90KM/H reális fogyasztás 6-8 liter között ami szintén nem sok . Az autó jelenleg is megvan ha egyszer váltok akkor szintén leon lesz csak Cupra vagy Cupra R az 5Fből szintén .

Hibalista

- Kuplung pedálnál munkahenger néha ragadt a pedál de ezt az eladó mondta is hogy előfordulhat adott is egy gyári újat hozzá . Aznap mikor elhoztam erősebb gyorsításkor kijött az izzítás hibajel kiolvastam fojtószelep hibát írt ki. Jeleztem az eladó felé aki Bosch szerviz tulaj és 7 éve ismerem küldött egy újat hozzá azóta semmi baja.

Ide hordtam szervizbe

Hexagon Autó Kft Kozármisleny . Sok szerelőt megjártam de eddig ő bizonyult a legjobbnak .

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2014
Kényelem (10) Használati időtartam év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 109000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 5000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? Leon FR 1P 2.0CRTDI DSG Következő autója? Cupra / Cupra R
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.0/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Seat Leon 2013 (2013)

További ítéletek (15 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)