Szexi vaddisznó
Az átvételtől számított két hétig vigyorogtam, amikor második, vagy harmadik fokozatban odaléptem. Valami eszméletlen nyomaték van benne, csoda, hogy a gumik elbírják. Ha már a gumiknál tartunk, esőben meglepően hamar felúszik a bridgestone. A DSG megérte, városban nem is részletezném, hogy miért, amúgy meg az a véleményem, hogy, ha kevesebbet fogyaszt, jobban gyorsul vele, akkor igen is eljött az automata ideje. Néhány észrevétel: manuális módban a fordulatszám csúcsánál továbbvált, ami köztudottan veszélyes lehet. 2. nincs téli fokozat, nem lehet 2-esből indulni még manuális módban sem. A csomagtartó lehetne nagyobb, de a forma vs. praktikum versenyben nálam a forma nyert. A hátsó üléseken amúgy két ember kényelmesen elfér. A belső design nem az erőssége, és a praktikum sem kimagasló. A futómű ügyben országúton lehetne minimálisan feszesebb, városban puhább, de hát ebben a kategóriában, ilyet nem kérhetek. Összegezve szeretem, nagyon szeretem. Remélem nem lesz vele semmi baj. Az olajat szereti ő is, 13000-nél már száraz volt a nívópálca. Részemről megbocsátom a teljesítményért cserébe, bár ha ennyire köztudott a fogyasztás, beletehették volna a VW konszern szintmérőjét. A belső design, praktikum és az olaj miatt nem 10-es.
- belső világítás kontakt hibás
Porsche Hungária Fáy u. 1-2 hétre előre be kell jelentkezni. Első ügyfél voltam, mégis voltak előttem->berágtam, leléptem.
Porsche M5: ismerettséggel mentem, nem ért csalódás
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Polo | Következő autója? | nagyobb, nyugodtabb, talán egy accord |
Verdikt | (6.9/10) |