Éljen II. Leon király!
Még friss a vas alattam, szinte izzik az acél a gyárból való kikerülés után. Sokat hezitáltam a szin kapcsán, de végül a gyöngyházfekete metál szin mellett döntöttem, nem kis ráhatással az "...úgy tűnik több is van odakint..." reklám horrorisztikus képsorai láttán. Mielőtt a szinben elmerülnék és marketingszagú lenne az irásom (bár előtte Ibizám volt...hahaha), szeretném leszögezni, hogy amikor megláttam az új Leont akkor nekem nem tetszett, de a sok nézegetés és finom ismerkedő tapintások után, úgy lettem vele, mint WINKLER MESTER az új Ford Focussal, pár hét után megszerettem a formáját. A próbaúton már éreztem, hogy ez lesz a megfelelő autó a számomra. Már az első kilóméterek hihetetlen vezetési élményt adtak. Tökéletes futómű, XXIII. századi kormánytechnika, kényelem és sportosság. A motor csendes, jól bevált audis-vws-seatos 1.6. Sajna kátyús utat nem kedveli, de DG igérete alapján ez orvosolva lesz kb mire meghalok (26 éves vagyok)...Tanácsom az, lassan a rossz úton és gyorsan a sima úton. A sportosság oltárán feláldozták a kilátás esélyét. Szinte Nostredamus-i képességek kellenek ahhoz hogy az ember megsejtse ki van mögötte, mellette, sréhen előtte...talán 10 év vezetés után ezzel megbirkozom. A hangtechnika tökéletes! nah jah 8 hangszóróval... Helyszűkében nem vagyok és az utasok sincsenek. Tágas, kényelmes, élvezetes. A csomagtartó so-so...lehetne nagyobb is...dehát AUTO EMOCIÓN. Az anyagok az ajtón kivül igényesek és strapabiróak. A gyári 16" felnik brutálisak!
Köszönet Mr. Walter da Silva--nak a design-ért!
Köszönet a vw csoportnak a motorért és egyéb GolfV hasonlóságokért éééééssssss
Köszönet a Seatnak a sportosságért!
- Még semmi...
Duna Autó Rt.