A kis harapós
Összességében meg vagyok elégedve az új leonnal (sport up), igazából két "negatívumot" tudok megemlíteni, amiből az egyiket inkább a magyar utak förtelmes állaga okozza. Veszettül pattog az aszfalton, inkább a német és osztrák utakra tervezték ezt a sportfutóművet. A másik, inkább hibának nevezhető dolog, hogy nagyobb eső vagy autómosás után bepárásodik a bal első fényszóróm. Azt mondták a szervízben, hogy szériahiba, nem vagyok egyedül vele és garanciálisan kicserélik. 8700 km. után még nem kéri az olajat, pedig figyelmeztettek, hogy többet fog csipegetni, mint a régebbi tdi-k. Az űlések kényelmesek, Isteni a deréktámasz. A műanyag borítás valóban nem a legigényesebb -hál´Istennek azonban nem kattog, nem nyekeg -, nyílván ezért is kerül 3 millával kevesebb pénzbe, mint a bajorok büszkesége. Menettulajdonságába nem lehet belekötni, rakétaként gyorsul az autópályán 5 személlyel a legmeredkebb emelkedőkön is. Fogyasztása átlag 7,0-7,5 liter, ami egyáltalán nem mondható soknak a cserébe kapott teljesítményért.
- Párásodik az egyik fényszóró. Garanciálisan cserélik.
Berény-Autó Kft.
Jászberény