Autók » Seat » Leon (1999-2005)

Leon 1,4 16v refrence 75LE

Vegyél benzikutat hozzá

Igazából szerelem az első látásra, piros, vadálati, szép! Kissebb gondok voltak ugyan az átvétellel, és a legelső kocsi amit kinéztem nem az enyém lett, mert inkább kértem másikat (motorvezérlő eletronika behalt a 0km-es kocsiba, és 50e Ft-ot ajánlottak cserébe ha maradhat, és persze garanciában cserélik, nem a hozzáállásal volt baj, hanem egészen egyszerűen nem akartam egy már szervizelt kocsit átvenni). Min1 sikerült másikat szerezniük. Szép is jó is, csak az agyvérzés kerülget ha beállok tankolni! 13000Km van benne és még nem fogyasztott 7,6L alatt(Átlag fogyasztás l/100km 6,7,Városon kívül l/100km 5,4! ez lenne a gyári adat!!!), és ez csak országút volt szigorúan 90-110Km/h. Pedig nem nyomom neki TÉNYLEG (a kondit sem használom, mert nem bírja a szemem!)! Egyébként sem lehetne mert a 75LE (amit többnek érződik :-) ) nem erőgép, persze verem a fejem a falba, hogy nem 1,6-ost vettem mert az pontosan ennyit fogyasztana. Összeségében semmi más bajom nincs vele, kényelmes, és nagyon szép kívül belül!

- Díszléc lejött, csomagtér-zár törött, ülésállító bowden eltört.

Duna autó Óbuda, jók!

Fenntartási költség (4) Évjárat 2005
Előző autója? twingo Következő autója? ha tehetem TDI!
Verdikt (5.7/10)

Seat Leon 1999 (1999 - 2005)