Tök egy autó
Remek kis autó, igénytelen, tankolni kell csak bele, megy rendesen, nem egy izom pacsirta, de mindennap felmenni pestre tökéletes. Ez még nem a 16 szelepes motor, gondolom ezért is igénytelenebb, cserébe eszik rendesen, de megbízható nagyon.
- Átadáskor volt valami gond az injektorral, nagyon sokat fogyasztott a gép és cserébe nem ment. Másnap visszavittem, 30 perc alatt megcsinálták, valami csatlakozó csuszott le valahonnan. Jellemz?, hogy a fényszoró izzók fél - egy évente kiégnek, de ezért élb?l két tartalék izzóval járok, csere 5 perc. 160.000 km után az indexkapcsoló random szer?en kattogot, csere 12.000 Ft. A központizár távirányítója 3 hónapja meghalt, azt mondták csere, azóta csak a riasztóval zárom, nyitom...
Seat Autoland Fehérvár. Korrekt pancserek. Mindig szólknak, ha nagyobb összeg? dolgot kell cserélni a gépem (féktárcsa, stb), illetve nincs nagy eltérés az el?rejelzett költséghez képest, de! 2 éves kora után elkezdett ingadozni az alapjárat, néha le is állt, de nem volt túl s?r? ezért csak a kötelez? szervízeken tettem szóvá a dolgot, akkor bütyköltek rajta valamit (felár nélkül) és jó volt egy-két hónapig, de után ugyanaz. Kb a negyedik alkalom után vették észre, hogy valami vákum cs? le volt csúszva az injektrorról, azóta jó. Tavaly belecsúsztam egy Unoba, javítani kellett az elejét. A javítás után a hüt? alatti m?anyag véd? lemezt valszeg nem tökéletesen rakták vissza, ezért egyszer az autópályán leszakadt, otthon leszedtem, azóta kétszer voltam vele szervízben és egszer se kérdezték meg hogy hé nem kéne ez ide?
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Cordoba | Következő autója? | Új Seat Leon, lehet, hogy Seat buzi vagyok? |
Verdikt | (7.2/10) |