kis villam
Eddig nagyon megvagyok vele elegedve.Szerintem elég jol megy,és ahogy a kanyarban viselkedik az pazar.Igaz egy kicsit lehetne erossebb,marmit több lóerő.Egy 2.8-as motorbol siman kilehetne hozni 250 le-öt,ez a 206 le, sem rossz de nem az igazi.Az autom abszolut tuning mentes gyari,semmihez nem lesz nyulva csak egy kipufogo rendszert fog kapni szerintem enyi kell.Azzal a 15-20 lóerővel pont jo lesz.Es igy meg a motort is kimelem,es nem lett belepiszkalva.Volt már 1.8t passsatom hat az egy rakas szar volt,es elég gyérül ment.Volt még 328i hát az mégnagyobb szar volt kb 2 év alatt 2 milliot költöttem rá,és nem ment ugy mit ez 2.8-as cupra.A következő egy Mercedes E220cdi semmi gond vele 1 év alatt.Ezzel az kis villamalal mentem már 240km/h-val is.Remélem a rendszerrel ez egy kicsit feljebb megy.Igy is meglepödnek a meregdraga auto tulajok mikor 150-nél lesatuzok es kilövök mint a villám.Vársban lámpánál kevés az ellenfél föleg a 4 kerékhajtas miatt,kiveve wrx sti és evo x,porsche,ferrari....stb ök komoly ellenfelek.A fogyasztásról anyit hogy szerintem jo varosban 9.5-tol indul ezz nagyon könyű lábbal.Nekem a max es akkor ugyértem hogy kitapostam a belét 15liter.Városon kivül 10-12.5 kozott ebben bene van a 100km/h-tol a 200km/h-ig valo közlekedes.Még anyit hogy egyszerűen beleszerette a 4 kerekhajtásu autokba,ahogy befekszenek a kanyarba,mint cica az ágyba.Szoval sokkal jobban mint a kétkerék hajtásúak,es ha tehetem csak negykerekest VESZEK.
- Igazsag szerint csak 5 honapja hasznalom es csak egy dolog romlott el benne.A hűtővetilátor motorja igaz mindkettő,a a sima es a klimajé is.Ez 110 ezer forintomba kerult javitassal egyutt,szerintem ez nem veszes remeljuk tobb hiba nem lesz egy darabig.
Nem szakszerviz de igazi szakember.Evek ota ide hordom az autoimat es ritkan volt panasz.KB 4 év alatt 2-szer.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | e220cdi | Következő autója? | subaru impreza 2.5 wrx |