Kék Villám
Még most is őt használom,kék szinű, tesztautóként vettem 13000 km-el! a műszaki gondok azok apró bosszúságok /lehet hogy jól meghajtották tesztautó korában és azért jött ennyi minden elő/, de ennek ellenére nagyon-nagyon szeretem! Szép, kényelmes,hosszú úton sem fáradtam el -900km egyhuzamban. Jók az ülések... jól húz-a 75LE-nek megfelelően, szuper jó vezetni, csendes, jó a váltó, fék! a kanyarstabilitása szintén megfelelő! Ha valaki átlag nagyságú, kényelmes jól pakolható autót akar, annak ajánlom, csak a szervize ne lenne ilyen drága!!
- Lambda szonda először még garban, lambda szonda másodszor 80000km-nél(még nem cseréltettem ki), jobb első ablakemelő 50000-nél, bal első ablakemelő 70000-nél, kürtöt szintén kétszer kellett már cserélni, központi zár kulcsát szintén garban már cserélték,akkucsere pontosan 4 éves korában,de ez ilyenkor már megesik, most jelenleg még a központi zár vezérlő egysége sem jó /35000ft/,majd ha lesz rá pénzem kicseréltetem, a nagyszervíz, ami 90000km-ként van na az brutál 140-150000 ft!
Hivatalos szervíz, irreálisan drága kötelező 15000km-ként kb 40-50000ft, amúgy a munkájuk jó
Másik hivatalos, de alapban Skoda szervíz- jól dolgoznak ők is, de a javítás- kötelező szervíz ára náluk 20-30%-al alacsonyabb
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Toyota Corolla, vagy Honda Civic |