Családi versenyautó
El?z? autóm egy Mazda 323 F-volt még a bukólámpás verzióból,1.6-os motorral.Tartottam az új márkától,de vonzott a 185 LE,az ültetett,terpesztett futóm?,a többletlóer?ket adó kipufogó-rendszer,a 7.5 mp-es gyorsulás.Nos,eddig nem volt semmi probléma,megbízható autó,akár családi használatra is megteszi,mivel 5 személy kényelmesen elfér benne,nagy a csomagtér is,aztán,ha anyut hazavittem lehet rodeózni.Kicsit nagyobb dinamikát vártam,de állítólag a tunningolás után állati er?k szabadulnak fel bel?le.A fogyasztás néha brutális,városban 12 liter is lehet,és az országúti padlógázos vezetés is 10 liter körüli értékeket produkál./180-210km között/A végsebesség 230 felett van.A 17 colos könny?fém felnik télire való cseréje nem gyengébb idegrendszer? embereknek való.Összességében olyanoknak ajánlható,akik a családi kötlezettségek teljesítése után szeretnének kicsit csapatni az utakon.Kemény a futóm?,kellenek a sportülések,kanyarstabilitás hihetetlenül jó,eszméletlen a rugalmas gyorsulása a kicsikének,nem kell visszaváltani 6-ból egy gyors el?zéshez,hála a 255 nm-es nyomatéknak/Remus-kipufogórendszer jelent?sen megnyomja a nyomatékot/Most tervezem a tunningot,állítólag 300 Nm fölé lehet pumpálni,ami már dízel-kategória.Ár-értékben szerintem verhetetlen a piacon,5.3 m.Ft-ért vettem.Hasonló er?gép más márkáknál hét fölött kezd?dik.Ha kicsit kevesebbet fogyasztanal,tökéletes választásnak min?síthetném.
- Semmi nem romlott el
Seat Óbuda szerviz