A vallagan felfujtak a POLO-t es pupossa valt
Elvissz es visszahoz !Sokat nem blamalom mert meg meghallja es majd valahol otthagy! Megbizhato a korahoz kepest es eleg nagy cipelni ezt-azt! Sokat jarok vele hegyes-dombos videken de bezzeg telen a hatulja szalad ide-oda foleg ha suly van rajta.A fenyszorok kifogastalanok ezert jar egy +,a futes foleg a szelvedo iranyaba Gyenge-,a hatso oldalablakok mindig parasak esos idoben.Hosszu uton kenyelmes meg akkor is ha en majdne 2m-es vagyok .Na persze ezt a hatamnal ulo nem mondhatna el de vegul is en viszem ot nem forditva!
Egy biztos cipekedesre nagyon jo. Szemelyszallitasra kenyelmetlen a hatso ki es beszallas.
Nem kenyes auto! Akartam egy ujabb vw caddy-t de rajottem hogy a rakter es a hatso ajto joval kisebb ugy hogy ennel maradok amig talalok egy ugyanilyen malhas szamarat.
- Amikor megvettem senki nem mondta hogy a palyan ne nyomjam a gazt!Ugy 150-en 20 percig ment, majd leallt de horrorfilm kopogassal .Elszalitottam azt mondtam ez a vege!Fotengelycsapagy !!! A szerelo nagyon nyugodtan biztatott,hogy javittassam meg .Azota is csak olajat cserelek benne es nem kopog semmi!Kb 60000 volt a javitas de megerte! - Hatso csapagy olcso de 25000 km-nel tobbet nem visz! - Az ajto hidegben mindig bafagy akarmivel kenem vagy fujom. - A hatulja havas uton remalom
Maszek
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1996 |