A Fehér Ló
Az autot nagyon jó áron vettem a km ,és a vátó hiba miatt.Eleint csak munkába használtam (bádogos,), de sajnos el kellett adni a másik autot, és igy ő lett az elsö számú.Munkában nagyon jó volt használni, mivel 1 t is simán elvitte igaz akkor már a lassitás is nehézkes.Ha nem terheljük túl , vagy üresen járunk vele kitünő a féke.Megjártuk vele Horváto., autópálya folyamtos 140 ,hegyek ,völgyek ,mert azért körül is nézztük az országba. Kb 2000 km semmi gond nélkül ,és 6,8 l fogyasztás lett a kirándulás vége. Még mindig használom föleg városban, 7 fölé sosem megy a fogyasztás. Télen a -15 fokban, az olcsó olasz izzitó gyertyákkal is elsöre indul, igaz ilyenkor már 2x szoktam izzitani. El akartam adni, de inkább megtartom , mivel ilyen koru diesel személyautot nem tudoknék venni, és ezt legálabb ismerem.
- Az autot váltó hibával vettem, mely hátra menetben kattog hangot add ki.Eleinte ugy voltam vele, majd ha lesz egy kis pénzem megcsináltatom.Hát nem igy volt azota is ezzel a váltoval járok ,és azon kivül,hogy kattog semmi baja.(Biztos az elözö tul. a guruló autot egyesböl egyböl hátra menetbe kapcsolta, és nagy valószinüséggel letört egy fog).Egy fényezésen túl van már, ill. koppó alkatrészeket cseréltem rajta (f.betét,f.tárcsa,kipufogó középső hátsó)Ami komolyabb utána járás igényelt az a csöpögö fékeröelosztó.Gyári ár 85.000Ft nagy nehezen egy bontos meghozta 15.000Ft ért (1 hónap alatt)
Én + a barátom. :)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |