A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Seat » Ibiza (2015)

Ibiza 1.4 TDi 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A kamu Spanyol szerető

Szöveges ítélet

Hát nem is tudom hol kezdjem. 82.000 km-el került hozzám az autó. Két évig volt szerencsém nyüstölni, ez alatt szereztem bőven tapasztalatot. Kezdjük mindjárt a jó tulajdonságaival. Iszonyatosan megbízható motor, sosem hagyott cserben. Télen nyáron első indításra indult. Az én autómban a 3 hengeres crtdi motor volt. Sokáig nem tudtam, hogy ez bizony 3 henger. Nem érezhető. Szedi a lábát, pár szorult helyzetből vissza kapcsolás után is maradt elég tartaléka, hogy kihúzzon a csávából.
Kellemes belső megjelenés, remek kihangosító, kellően felszerelt. Még a fáradtság érzékelő is mindig időben szólt, és jogosan. Szép sportos megjelenés, a családban mindenkinek tetszett. Óriási pozitívum, hogy brutálisan jó hangtechnika volt benne. Egyszerűen kristály tisztán szólt, nagy dübörgő basszus. Vezető ülés nagyon kényelmes. Legtöbbet levezetett folyamatos km az 1200 volt. Minden gond nélkül kiszálltam belőle, nem fájt semmim. Megnyugtatóan masszív, és biztonságos felépítés. A negatívumokból is van bőven sajnos. Kombi létére iszonyatosan kicsi csomagtartó. Munkára használtam, sokkal kevesebb dolog fér el mondjuk egy H Astrához képest. Nyilván ne is említsük egy szinten őket. A hátsó ülés sor borzasztó kényelmetlen. Én 1x ültem hátul, de soha többet. A vezető ülésben minden kézre esett, viszont aki kitalálta, hogy a tükör állító kart hova tegye, azt azonnal ki kellene rúgni. 2 év alatt nem sikerült megszokni, napi rendszerességgel rúgtam térdel bele. Borzasztó. A beltérben használt műanyagok kemények, recsegnek ropognak. Olyan kár volt elrontani az összképet ezzel a műanyag elemekkel. Összességében imádtam, megbízható kellemes, kényelmes autó (már ha elől utazol) tele egy csomó vezetést segítő extrával. Pár apróbb hiba: ablakmosó tartály szivattyú tönkre ment, pár izzó kiégett, egy nyest kirágta a turbó csövet, bal első lengőkar szilentet cserélni kellett. Bátran ajánlom az autót, egy igazi társam volt. Tudod akibe mosolyogva szállsz, akit becézgetsz, és akit szeretsz.

Hibalista

- Ablakmosó szivattyú, pár izzó, lengőkar szilent.

Ide hordtam szervizbe

Márkaszerviz

Értékelése: 8

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2015
Kényelem (8) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 82000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 80000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 5 l
Előző autója? Astra, Póló, Golf Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.3/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Seat Ibiza 2015

További ítéletek (0 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)