Mega kisautó
Az autót újonnan vettem.
A motorral meg vagyok elégedve, a teljesítményhez képest igencsak fürge. (nem riad vissza a balatoni úton klímával a 170t?l sem, városban is robbanékony.) A fogyasztása 6,8-8,8 között van.
A bels? korrekt, áttekinthet?, ha nem az alapfelszereltséget (ami egyébként rettenet), akkor nagyon szép, ígényees a sportbels? (fekete-szürke, minden állítható). A veze?ülésnél a lábtér "megszokást ígényel, azaz kicsit kisebb. Hátul három embernek is rendben. A csomagtartó középút, viszont nincsen benne világítás, amit én 790ft-ért megoldottam.
Könnyen lehet vele parkolni, áttekinthet? a karosszéria. Szépen minden le van fényezve, metálfénnyel. Arányában nagy felni, min?ségi gumival. 205/45/R16
A fék, fuóm? sportos, határozott, korrekt.
- Az átvételt követ?en zörg? m?anyagra lettem figyelmes, ami miatt visszavittem és sorbanállás nélkül azonnal kijavítottak. Azóta semmi, csak a kötelez? 15000 km-es szervíz. (olajcsere, téli átvizsgálás, 22500 ft.)Korrekt!
A harmadik kerületi DunaAutó-Autóváros-Seát (Kunigunda útja)
A munkafelvételnél készségesen lehet id?pontot egyeztetni. A munkaid?t szinte pontosan megmondják és betartják. A váróteremben lehet?ség van különböz? üdít?k, kávé elfogyasztására, internet használatra (díjtalan).
Amikor kész a kocsi, akkor részletesen elmagyarázzák, hogy mit csináltak, milyen áron, miért. Korrekt bánásmód!
Ezt a véleményt az ajánlott 3000es és a kötelez? 15000res is alátámasztja, szóval csak nagybet?sen és jókat mondhatok a szervízr?l!
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Polo Comfortline | Következő autója? | Seat Leon (új) 2.0 TDI |