Se Vele, se nélküle
Nagy, új autó mellé vettem ezt a kék veszedelmet, hiszen minden családban el?fordul néha, hogy mindenki egyszerre akarja használni a család egyetlen autóját.
Tisztában voltam Vele, hogy csak rövid távra kell a kocsi, így amikor a választásra került a sor e mellett döntöttem hisz egy 1 milliós kocsin könnyen bukik az ember akár 500,000-ret is, de egy 250,000 -resen?!? :-))
Ha belegondolok nem volt rossz döntés ez hajdanán, viszont aki ilyen áru kocsiba ül bele, az mindenképp készüljön fel a folyamatos ámde olcsó szervizelésre.
A leírt alkatrészeken látszik mi baja volt a kocsinak ,s aki ért hozzá, az tudja is melyik gond jár azzal, hogy egy reggel cserbenhagyja az embert az autója.
Aki viszont nem tudja az MENEKÜLJÖN, KATTINTSON A VISSZA GOMBRA FENN, s felejtse el gyorsan ezt a kocsit, mert csak a ny?göt fogja látni az autóban, s nem azt a dinamikus 90 lóer?s kis versenyhokedlit amivel öröm volt legyorsulni az új- szép autóban próbálkozókat.
Végül is szerettem, de azért boldog voltam amikor eladtam.
ui: elöttem azt írta valaki, hogy megfelel? méret? a bels?tér. Ez sajnos nem igaz, az alacsony belmagasság miatt csak fekve fértem el benne;-)
- Aksi csere
- Generál+ Trafó csere 3*