Benzintemető kókány trágya !
Mikor megvettem az autot örültem hogy 17 évesen friss jogsival van egy kocsim.Nekem megfelelt a kinézete még a mai napig is teccik (Kivülről ) de mikor beülsz szinte hülyét kapsz .A müszerfal nagyon eltér a megszokottnál .Gondoltam 1.2 es motor nemfog sokat enni de én nemtudom mivolt vele ment benne mind a 4 henger (gyertya csere után) akkoris megette a 10-12 őt pedig nem húzattam ,nem városban használtam és béna sőfőr sem vagyok.Elkezdte forralni a vizet de az olaj nemvolt habos.Szinte 20 km enként 2-3 liter vizzel kellet pótolnom.Aztán bevezetem egy kapcsolot a müszerfalba és belüről kapcsoltam a ventillátort igy jó lett .Nem vágyom egy nagy teljesitményre de az hogy 70-80 nál 5 ősben nem nagyon tudtam menni vele az horror.Gyenge volt ,sokat evet,szar volt az úttartása ne lassan mindenhova elment.Volt hogy 17 literrel 155 km ert tettem meg.Enyit egy Ferrari eszik de az legalább megy.Hiába porsche system meg a 63 lóerő (erősebb papiron mint a f Astránk de az 130 as útazot simán tartja)akor is rossz konstrukcio.Akinek csak 100-130 ezre van az vegyen inkább valami 1 es diesel golfot az legalább ha nemis sokkal jóbb de keveset eszik.De érdemes hozzátenni 100 ezret és inkább venni egy régebbi tipúsú kb 92-93 évjáratú Suzuki swiftet az legalább mindig megy .1 szóval többet Seatot soha .Alkatrész sincs hozzá nemvéletlenül van nagyon kevés az utakon.Ha valaki normális autot akkar venni akkor vagy :opel.volkswagen,suzuki vagy más japánt nemérdemes kockáztatni az ilyen kehes lomokkal.Szerencsére csak 3 hétig használtam.
- Ablak mosó motor,futómü,forralta a vizet,kézifékbowden,egyik henger sokszor nem ment,duda,
Nagybátyám és Fater de ide pár profi kellet volna egy márkaszervizzel -
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1988 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Vw Golf 2. 1.6D |