Spanyol csődör
2005 augusztus elején , mikor már be volt fizetve a tengerparti nyaralás a családnak, jöttünk rá, hogy az eddigi Kis Polski, és Trabant használata után megfelelő szekér kellene az odautazáshoz. Régóta sarkallatos kérdés volt az autó vásárlás, de odáig halogattuk, hogy pár hét és indulni kellene. Régi öreg BMW-k sajnos már az örök vadászmezők lankás útjai haladt, mikor közeledett az indulás időpontja, ami végül is feltette az I-re a pontot!
Bementünk a szalonba és beleületem ( a bankszámlám szempontjából ez volt a végzetes lépés) de beleszerettem.
Kényelmes, gyors, megbízható és szerintem gyönyörű. Sok mindent mondhatnak a SEAT-ról de azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy a német autógyártó brigád tanulhatna a spanyaoloktól vmit.
Abban is egyetértek, hogy a 75 paci nem túl sok és vigyázzni kell az előzésekkel, mert a nagy kaszni miatt nehezen gyorsul, na de kérem, gyártanak ebből 1,6-os modellt is . Ezt az autót nem a BMW, AUDI és Merci kategóriával kell összehasonlítgatni. Ez ha akarom egy dögös, sportos autó, ha akarom egy igazi családi szekér.Mi 10 nappal a vásárlás után körbejértuk vele egész Olaszországot egy szál probléma nélkül.
Mindenkinek kívánom, hogy csak annyi problémája legyen az autójával mint nekem ezzel a spanyol csődörrel.
- Még nincs
PORSCHE- Szeged