Problémás családtag
A sok kis hiba ellenére nagyon szerettem, mert első új autónk volt és nagyon a szívünkhöz nőtt. Igaz amikor a prblémák voltak a pokolba kívántam, mégiscsak most 3 éves. A motor, méretéhez képest jól teljesít, hibátlan erőforrás. Kevés fogyasztás, igaz klímával erőtlen és iszákosabb is. A futómű hihetetlenül stabil, de a magyar utakhoz viszoyítva katasztrófa a kényelme-komfortja. Gödrökben mintha kiszakadna a torony, de mégsem teszi. De a nagy sebességű kanyarok miatt szerettem is azért:). Belső kényelme megfelelő, bár kicsit-nagyon szűkös hátul a hely, jön a második baba és mostmár nagyon kicsi lesz. A csomagtartó hatalmas, nagyon szerettem. A gyári Firestone gumi olyan hangos mint egy kereplő, olcsó Kormorán téligumival rá sem lehetett ismerni, olyan csendes lett. A gyári muzsika nagyon szépen szól, igaz én kicseréltem azt egy JVC egységre és hátra is szereltem bele MacAudio hangszórókat, hogy teljes legyen a kép. Összességében jó kis kocsi.
megérte az árát.
- Tronycsapágy háromhónaposan, jobb első ablak leesett leengedés közben, csomagtartó zár, belső levegőkeringetés mikrokapcsoló-korbáccsal együtt-csere, jobb első ajtó zár mikrokapcsoló-így nem működik a belső fény kinyitás után és bezárható a kulcs:), nyikorgott a "B" oszlop de habbal megoldották,
Vác Dunakanyar Autócentrum. Korrektek, soha semmi probléma nem volt, méd garancián túl is végeztek méltányossági szerelést. Szuper társaság. A biztosítói részlegnek is gratula.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Audi 80 1,6 Diesel | Következő autója? | Ford Focus |