Legjobb hölgyválasz-tás!
Azért mondom el a véleményem, mert eddig meggyőződésem volt, hogy a népítéletet autókereskedők írják: a saját márkájukról jót, a másokéról rosszat. Én a "nép lánya" vagyok, semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy ilyen vagy olyan véleményt írjak. De hátha segítek vkinek, aki éppen döntés előtt áll. 6 évig autóztam egy Seat Cordobával. Nagyon szerettem, életem első új autója volt. Ha nem láttam volna a forgalmiban a korát, nem váltam volna meg tőle. Szeretek odalépni a gázpedálra, ha sietek és mivel mindíg sietek ez az autó igazán kedvemre való volt a pörgős motorjával. Szerintem a fogyasztása is megfelelő volt (6,5 l/100 km), mivel sokat használtam városban, akár a közeli boltig, vagy iskoláig is. Hosszabb utakra is jártam vele és ami nem tetszett benne, az a kissé kényelmetlen ülés (vezetőoldal), a viszonylag magas menetzaj voltak ,és az, hogy a kamasz fiaim hosszú lábai nem igazán fértek el hátul. Ár-érték arányban úgy gondolom jól jártam vele. Kisebb apró hibákon kívül, egyetlen említésre méltó meghibásodása volt: a vezetőoldali ablakemelő "meghalt".
- ablakemelő
Seat Motor Kft., Tb.