kicsit sportos, kicsit családi járgány
Négy éve használom ezt a járgányt és még pár évig meg is tartom (vegyenek a cégek újautót). Előtte egy régi kis Szviftem volt és sokat törtem a fejem hogy mire cseréljem (sokat segített hogy itt rengeteg vélemény van ezért írok most én is), ami megfizethető, jó a fogyasztása, megbízható, lehet bele pakolni és nem vészes az üzemeltetési költsége. Ezen szempontok figyelembe vételével jutottam döntésre amit nem bántam meg egyáltalán! Nem presztízsautó, a műszerfal kicsit fapad de engem ez egyáltalán nem zavar. Emellett kemény a futómű a szar magyar utakon kopog időnként, de ez nem az autó hibája, kultúrországokban ez a probléma nem áll fenn. 1,9 tdi 100 Le, 240 nm. Ebbe a kaszniba ideális! Ahogy nyomom úgy megy és úgy is fogyaszt. Sokat járok vidékre főutakon - folyamatos 100 km/h - ahol 3,8 l/100 km-t tud hozni! Város és autópálya (140 km/h) kb 6 litert produkál. Nekem így egy tankolással kb 1200 km-t megy el de volt már több is. Én ideális családi autónak tartom.
- Az előírt szervízen kívül komolyabb költségeim nem voltak. A legnagyobb tétel jobb hátsó kerékcsapágy elkezdett búgni ez 20 000 forint volt munkadíjjal. Ezen kívül a csomagtartó teleszkópja engedte el az olajat az kb 5 000 volt. Szilentek nem nagy tétel meg izzók stb szokásos kiadások. Szerintem ez nem rossz, maradjon is a tendencia!
Kovács Autószervíz GödKorrektek, értenek is hozzá, viszonylag jók az áraik.
Vid Autó SzadaElégedett voltam a kiszolgálással, nem akartak lehúzni, többször voltam mar itt is.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Szvift | Következő autója? | – |