Ideális mindennapi társ
Fiat Punto II után ültem át a Seatba! A vásárlásnál a Opel Astra G és a Seat közül végül is a Cordoba került ki győztesen. Nem bántam meg. Kellemes meglepetés volt a Fiat után az autó összerakottsága. Rossz úton hallható halk zöreny az oldalajtó felől, de nem vészes. Rosszabb sose legyen! Az autó kicsit gyengébb alacsonyabb sebességnél mint egy II Punto, de nagyobb sebességnél fordul a kocka. 1.4-es autóhoz képest nagyon rugalmas az autópályán. Én munkába járáshoz használom 35 km, és a fogyasztása egyszerűen csodálatos. 5.5 literrel eljárok ezen az úton. Autópályán 6.5 l körüli a fogyasztás.
Egyedüli hátránya talán a futómű, ami nagyon felüt az úthibákon, főleg ha kanyarban éri az autót. Kb. 4 hónapja vettem az autót, azóta 10000 km-t mentem vele, de még semmi nem romlott el rajta. Csak egyszer volt olajcsere. A párom is nagyon szereti, és ez egy fontos szempont. :-)))
Összességében nagyon jó autó. Aki nem száguldozásra használja az autót, és olcsón szeretne gépjárművel fenntartani, őneki ideális választás lehet.
- Még eddig semmi.
Klimológia Bt., Várvölgy.