Hálás kutya
8 hónapja hajtom a kicsikét, de ezidáig komolyabb baja - a felsorolt kényelmetlen apróságon kivül - hál´ Istennek nem volt. Egy élmény volt átülni a Citroen Xsarából ebbe a VW-mostohagyerekbe. A kinézetével teljes mértékben elégedett vagyok: kissé morcos pofa, jó s*gg, és a szériában adott nagyobb alufelnik sokat dobnak rajta. Most következhetne a szokásos, mások által leírt dolgok: kopogós műanyag, magas hátsó, nehéz tolatni, magasabb fordulaton húz jobban, kicsi csomagtartónyílás stb. Én ezek ellenére - illetve ezekkel együtt - nagyon szeretem a gépet. Megbízható, pöccre indult nagyobb hidegben, soha nem hagyott cserben. Eccerűen szeretek beleülni.
A kedvencem benne az ülésfűtés. Isteni dolog, amikor a jég lekapargatása után beröffentek a valagom alá. :))).
A fényszórók párásodása zavaró körülmény, a szalonból elhajtottak és azt mondták, hiába fordulok a Fogyasztóvédelemhez, nekik olyan min.bizonyyítványt (gyári) adnak, miszerint a fényszóró tökéletesen működik. Sőt még velem fizettetik ki a kiszállás díját. Erről ennyit. A másik ami kellemetlenséget okoz, hogy a szélvédő aljánál lévő rács lehetne sűrűbb is, mert így elé sok falevél és madártoll kerülhet a szellőzőbe. Legalább két maréknyit szedtem ki 8 hónapos használat után.
- -Kicsit félrehúz, de még nem voltam szervízben
- -Bal hátsó ajtó belülről nem nyílik
- -lámpák párásodnak
- -B oszlop műa. borítása eltart
eddig még sehol
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |