Autók » Seat » Cordoba (2002)

Cordoba 1,4 75LE preferenc

A nyöszörgős szekér.....

Az autó 3000 fordulat felett nagyon jól megy,De a fogyasztás is jó legalább 12l...Ha a klíma rajt van még 3.-ak is visszakapcsolok az előzéshez....A belsőtérrel megvagyok elégedve jó kényelmes,de a hátulülöknek nem lennék a helyébenn.....

- Amint kihoztam szalonból,párásodtak az elsőfényszóróim /ált benn a víz/ 15e km után szövetig koptak a gyári gumik,Futóműhibás volt/Kulcsal nem lehet kicsitni az ajtót,szorul beragad a zár...Autómata ablakot csak manuálisan lehet felhuzni mert szorúl az üveg...A kaszni úgy nyekereg mint krisztus születése elött a szekerek,a kárpitok nyüszögnek...

Autoland 2000 Kft.

Ezt nem tudom elfelejtettem,,,