a másik énem 4 keréken
Mindent összevetve nekem tetszik az autó és ahoz képest hogy csak 1,2-es benzines motor van benne, én 180km/h-val tudtam haladni 4 utasommal, amikor még gyári állapotban volt az autó, a csomagtartó része tényleg nagy, de ami gondot okoz,hogy kicsi a nyitási oldala,mármint csak kis térfogatú tárgyakkal tudom megpakolni, ugyancsak rossz ránézni a kocsira amikor a hátsó ülésen 2 ember ül +a bevásárlás a csomagtartóban és majdnemcsak csiszolom az aszfaltot, kár hogy lespórólták az autóról a sárvédő gumit, ill. műanyagot, tudom utólag is felrakhatunk rá, de ennyi pénzért szerintem járhatna hozzá, tetőcsomagtartónak van gyári helye ugyan, de felrakása után már az ajtók becsukásán látszik, hogy a szigetelő gumicsíkot feszíti kifele, vele együtt az egész ajtót, (köszi szépen Seat) motorikusan viszont nagyon meg vagyok vele elégedve, az én kocsim piros és nagyon tetszik, hogy a műszerfal világításban is minden piros.
- Csomagtartó teleszkópok, csomagtartó ajtóba vezető kábelköteg cseréje 10e felett lett volna,de áthuzatolták a belső vezetékeket,hiba oka: zárlat, csomagtartó nem illeszkedik a kaszni többi eleméhez(értve ez alatt a jobb és bal oldali sárhámnyókat), vezetőoldalon leesett a műanyag burkolat a pedál mellett, a kipufogó rendszer hátsódobja egybe van a középdobbal, nekem ez gond volt, bár a szerelőnek nem,cserélni kellett, de sport rendszert kapott, hátsó szélvédőben a párátlanítónak csak a fele működik.
A szerelő baráti alapon javítja az autót, minőségi munkát végez, amit 1x megcsinált ahhoz nem kellett még1x hozzányúlni, az alkatrész aránylag olcsó, ebben a kategóriában, én nem vagyok híve a gyári alkatrésznek, szerintem az utángyártott is megfelel,mert fele annyiba kerül, igaz az élettartama is kevesebb, de megéri megvenni,
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Subaru Impreza sport |