Autók » Seat » Cordoba (1993-2002)

Cordoba Sportline 1.6 75LE

Tényleg jó, csak….

Az autót a formája és a viszonylag jó ár-érték aránya miatt vettem.

Ami jó:
A vezetési élmény kellemes csalódás volt a 2 szelepes motor elég rugalmas és nem t?nik fel hogy csak 75LE. A 2 szelepes hosszú löket?nek megfelel?en viselkedik. Kormány, fék és futóm? jó. Csomagtartó nagy és az egész kocsi jó formájú.
Ami nem jön be:
Zajos motor. A váltó kiosztása jó, de nem túl precíz, a kettest és a hátramenetet lassan kell betenni. Nehéz hátra beülni mert az els? üléslapok nem mozdulnak.

- Sajnos a min?séggel kapcsolatban van egy-két dolog ami rossz szájízt okozott.
- - A h?t?b?l jöv? alsó csövet kis híján kidörzsölte egy konnektor éles sarka (garancia)
- - Pontatlanul felszerelt sárvéd? betétek
- - Olajfolyás a szelepfedélnél és a vezérm? tengelynél (garancia)
- - Elektromos ablakemel? kapcsolója (garancia)
- - Kuplung bowden a pedálnál nyikorgott a kezdetek óta (évente ki kell húzni és megzsírozni)
- - Vízpumpa 55000km-nél, ez nem volt szép. (20e Ft)
- - A dönthet? els? ülések mechanizmusa elég gagyi, gyorsan kikopik és nyikorog.
- - Féktárcsa és betét csere 67e-nél. Kíméletesen hajtom, a tárcsának nem kéne ilyen gyorsan kopnia. (állítólag a fékbetétek lettek keményebbek mert nem lehet bennük azbeszt)

Autoland 2000 Székesfehérvár

Ring Auto Veszprém

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (6.7/10)

Seat Cordoba 1993