Autók » Seat » Cordoba (1993-2002)

Cordoba 1,4 SE 60LE

Spanyol Szélvész

Rossz tulajdonsága durván 30000km-enként kuplungbovden (3-5eFt) csere, szerintem tipushiba, mert nem a bovden szakadt hanem az azt tartó fröcssöntött fém kaki tört el mindig de ezt csak a bovdennel lehet kicserélni.
Ajtónyitáskor a bels? világítást kapcsoló gomb gumi borítása olyan rossz helyen van, hogy 10 beülésb?l 8-szor eltünik. Amit persze cserélni kell mert, ha nem akkor a kapcsoló kikezdi az ajtófényezést.
Egyszer valami bizosíték rendetlenkedett és volt hogy kanyarban leált a szervó ez elég kellemetlen volt, mert majdnem oszlopot találtam, de ezt fillérekb?l megoldottuk.

Az autó kategóriájában akkoriban szerintem motorikusan a legüt?sebb volt Astrák rettegjetek :) pedig csak 1,4 60LE volt. Hajtottam szegényt rendesen a torka már véres volt.
Szerintem a spanyol vér? kis gépezet az egyik legkedvesebb autó volt az életemben. 120000km-t tettünk bele és még ma is menne, ha nem törtem volna totalcar-ra :(.

- kuplung bovden kb. 30000km-ként max 5000Ft
- hátsó ajtónál bels?világítás kapcsoló gomb gumi bevonata Kb.:500Ft
- Jobb elejét törtem lökhárító javítás, jobb sárvéd? csere motorháztet? javítás, jobb hátsó ajtó horpadás kijavítása terészetesen casco nélkül :) 70000Ft-ba került. Ez 4 éve történt, de szerintem akkor is korrekt volt. Ez az AUTO FORD-nál min. 300000Ft lett volna szerintem.

Budapest, XX. ker Határ út SEAT PeNem. teljese meg voltunk velük elégedve. Normális áron, precíz munkát végeztek nekünk legalábis.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Megbízhatóság (9) Vezetett km 120000