Olcsó erő
2006.10.15 vásároltam az autót. Sok autót böngésztem a Használtautó.hu-n de végülis e mellett döntöttem. Az ár érték arány miatt vettem meg mert erdetileg A4 vagy passatot akartam csak anyira lehajtott példányok vannak és jóval örgebbek 2000000 Ft-ért. Az németből behozott és ott tették bele gyári CHIP-et amitől a teljesítmény 116 Hp a nyomaték 300 Nm lett. Az én kocsim három ajtós így gyárilag van benne sportos ülés nem nevezném sport ülésnek mert egyik sportülést gyártó cég logóját nem találom rajta és egy kicsit nyikorog is. A fogyasztásom városban 5.5 liter míg országúton 4.7 liter ezt kb 120-as tempónál de átlagban 800 km megyek 40 liter gázolajjal. Az autó gyorsulássa nem rosz igaz hogy még nem mértem de jóval nagyobb autókat is meglehet vele szivatni a vége úgy 220 körül van ezt egyszer kipróbáltam 41-es főúton. A várost nem nagyon szerteti mert ilyenkor nagyobb gázadásrra olyan füstött lök ki magából mint egy IFA de csak szigorúan feketét, olajfogyasztása nincs (kop-kop-kop) Sajnos a jó magyar utaknak és 215/40 R16 kerekeknek köszönhetően a jobb hátsó lengéscsilapítóm meghalt. A gázolaj minőségére nem tudom hogy érzékeny-e de nem valószínű mert egy másik keleti országba járok tankolni és nem panaszkodik de csak kizárólag saját célra.
- Konkrétan nem romlot el rajt el semmi.
- Csak:
- - kopó alkatrészek Pl: lengéscsillapító
- - megvétele után összes szűrő, szíj, görgők, olaj cseréje 43000 Ft volt + olaj ami 8000 Ft Castrol GTD
- - kicsit csúszik a kuplungom de nem vészes majd ha rosszabb lesz megcsinálom
keresztapámmal csináltuk
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |