Míg nem kell kuplungbovdent cserélni, marad!!! :)
Hát igen ...megláttam és megszerettem első pillantásra és már hagytam is ott érte a régi peugeot 405 benzínzabáló szörnyetegemet 4-évvel ez előtt.Na és persze még több mint egy millát.Sárga sportos és olyan új volt.Na és miután ráléptem a gázpedálra ..hát a 105 lóerős peugeot elbújhat mögötte simán.Nagyon megy,nagyon gyorsúl!Hihetetlen 201km./h mentem vele.ESZMÉLETLEN ETTŐL AZ AUTÓTÓL!Hát igen az a bizonyos "infó center".Nos az nagyon nem kellene vagy legalább a magnó külön lenne!Azért is rakatok bele normális hifit.Megbeszéltem a profikkal és meg fogják oldani."DE AZ INFOCENTER MARAD"-mondták,ahhoz nem nyúlunk egyszer már megjárták.Tehát akkor az "információs központ"marad:)(még ha csak hasonlítana rá )viszont lesz frankó autó-hifi.
Összességébe a levezetett 45ezer kilóméter után azt mondhatom,hogy ez egy rendkívül megbízható kis fenntartási költségű,nagyon jól eltalált sportos-autó.Persze szigorúan csak két személy részére:)
- Hát semmi újdonsággal nem szolgálhatok ami a Sportline-t illeti.
- Lambdaszonda nyekk a 99-es oktánszámú benzíntől.(12500ft.beszereléssel)A külső hőmérsékletmérő előszőr ostobaságokat,majd végül semmit sem mutat(ezt még nem cseréltem)Az elektromos ablakemelő is eltávozott az örök vadászmezőkre(6000ft.)A KUPLUNGBOVDENEM MÉG ÉP ÍGY 83000KM. UTÁN IS!!!!EZ NAGY SZÓ!!!!KIPP-KOPP LEKOPOGTAM!
- A víz hőmérséklet mérő össze vissza mutat még a 40 fokos melegben is beáll alap helyzetbe.Remélem a termosztát halt meg ,mert azt cseréltetem.Na és a vezérmű szíjat a feszítőcsapággyal és a vízpumpával na és a benzínszűrőt.(Ja és aksit is nem rég vettem,a régi bírt 6,5 évet.)Nos az előző "kötelezően"kicserélendő alkatrészek ára szakszervízzel együtt cirka 50-ezer FT.Ezen felül csak tankoltam bele a 4-év alatt.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | 405 gr | Következő autója? | ohh majd egyszer egy new leon!az nagyon ütős |
Verdikt | (6.3/10) |