Kicsit német, kicsit olasz, de nagyon megbízható
Szerintem aki cordobát vesz nem sokat kockáztat mert jó autó
legalábbis szerintem csak 1 gond van vele a motor nem úgy hogy rossz vagy ilyesmi hanem a teljesítmény de az sem vészes.Ha lehetne a Seatokba inkább Alfa Romeo motorokat tegyenek nem Német mentalitású fagyott lelk? motort.
JA a minap hazafelé menve nyugodtan hátrad?lve teletankkal indultam el. Mire hazaértem kb.20 km a tank fele üres volt az óra szerint kb. 30 literes áltagfogyasztás, pár perc mulva helyre billent az óra és megy minden németesen tovább.
- Úgy gondolom akinek SEAT cordobája van annak már volt kuplungbovden szakadás kb. 50000-nél. Itt abba is hagyom a hibák sorolását mert ennyi volt, persze a szokásos fékbetétek cseréje és egyéb kopó alkatrészek cseréje ja a futóm? mint újkorában még mindig olyan jóóóóóóóóóóó. Vigyázz a gyári akksival mert a 99-es SE sorozatoknak mindnek cellazárlatos lesz 3 éves kora körül.
Vittem szalonba Seat Valent Nyíregyháza hát nem sok jót csináltak. Aztán elvittem a jó öreg MIki bácsihoz ? legalább érti a munkáját és keveset kér.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | passat 1.9 tdi 110 LE | Következő autója? | Alfa Romeo 156 1.8 turismo Internazionale |
Verdikt | (8.1/10) |