Autók » Seat » Cordoba (1993-2002)

Cordoba 1.4 vario stella pluss

I´m sorry.

Én voltam a hülye mikor nem corollát vettem meg helyette.Saját magam szivattam meg,elsőre tetszett,jól felszerelt,jó áron.4 évesen került hozzám garantáltan 40000 km volt benne.Nem sok idő múlva hidegen úggy kopogott mint egy diesel,üzemmelegen elhalkult.Közben figyeltem több seatot mindegyiknk akk-s motorkodú ilyen szar.TEHÁT AKK-s motorkoddal na vegyél ilyet!1.6-os és a dieselek jobbak.Az akk-s 1.4-es motor egy szar konstrukció(a németek is beismerték)2 évig gyártották.A felháborító az,hogy nem ezt vártam egy(DAS AUTO-tól).Lehet mondani ,hogy spanyol szar de minden csavarban vw-audi embléma van.(BOCS)Sajnos a NAGY német autóipart már nem csak a japók,hanam a koreaiak is lenyomták.(Beleértve BMW,MERCEDES)2000 óta szar mind.A lényeg 140000-nél darabokra hullot a motorja(német autó).Megcsináltattam 340000ft kemény volt.Olyan ez a kocsi mint egy ribanc ,dekoratív,megbízhatatlan,viszi a pénzt.Az apróságokat le sem írtam(volt belőle bőven).

- kopogott a motor már 50000-nél,hidrotőkét cseréltünk u.olyan fos maradt,hengerfejtömítés,csere(szivárgott az olaj),gyergyák(rohad drága platinavégű),vízpumpa 80000-nél,kipufogo 120000-nél,teljes motorgenerál 140000-nél(széthullott mint a fos).Hátsó ajtónál eltört az összes vezeték,télen befagynak a zárak(WD40 ellenére)

RING veszprém(ne vigyél oda semmit).Hülyének néznek,rohadt drága,azt is számlázzák amit be sem építettek.

CSERMELY B.füred(korektebbek,le a kalappal).

Fenntartási költség (3) Évjárat 2000
Előző autója? Következő autója? NEM NÉMET AZ BIZTOS!
Verdikt (2.9/10)

Seat Cordoba 1993